Milivoje Janošević: Situacija u Boru je na ivici katastrofe

Izvor: Bor030.net, 05.Avg.2021, 21:09

Milivoje Janošević: Situacija u Boru je na ivici katastrofe

Predsednik Izvršnog odbora Vlaške stranke “Most”, Milivoje Janošević, održao je konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na, kako je sam rekao, bahate poteze lokalne vlasti i najavio održavanje velikog skupa „Zbor za Bor“. Govorivši o smanjenoj izdašnosti Zlotske reke i izjavama predstavnika vlasti da je to zbog letnjih klimatskih uslova, Janošević je javno upitao […] The post Milivoje Janošević: Situacija u Boru je na ivici katastrofe appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pavić: Velika ulaganja iz gradskog budžeta u rekonstrukciju vodovodne mreže

Izvor: Bor030.net, 05.Avg.2021

Direktor JKP „Vodovod“ u Boru, Goran Pavić, rekao je na konferenciji za novinare da su u poslednjih nekoliko godina izdvojena znatna sredstva iz gradskog budžeta za izgradnju i rekonstrukciju vodovodne mreže. Pavić je obuhvatio najznačajnina ulaganja koja su omogućila da građani Bora i okolnih...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.