Maturski ples

Izvor: MC Bor, 04.Jun.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maturski ples

Bor, Tanjug, Jordan Andrić
Maturanti četiri borske srednje škole, njih više od četiri stotine, ove godine su prvi put organizovali povorku gradskim ulicama i svečani ples.

U organizaciji profesora srednjih škola i Opštine Bor, uz podršku opštinskog Centra za kulturu i regionalne Televizije Bor, organizovana je svečana šetnja maturanata ulicama grada, a svečani ples je održan na popularnom borskom korzou, na platou ispred Doma kulture.
„Za svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << grad veceras plešu borski maturanti. Parovi su se spremali više od dva meseca uz pomoć profesora fizičkog vaspitanja, a njihovi vršnjaci i naši sugrađani mogli su da vide engleski i bečki valcer“, izjavila je za Tanjug Irina Kagadejev Stanković, koordinator manifestacije i profesor engleskog jezika u Ekonomsko trgovinskoj školi.
Ona je istakla da se ovakva manifestacija u Boru organizuje prvi put i izrazila nadu da će takvi skupovi postati tradicionalni.
„Očekujemo da ćemo sledeće godine ući u program „Evropa pleše“ i postati deo jedne velike svetske manifestacije. Učenici su bili oduševljeni idejom da se u našem gradu organizuje nešto novo, manifestacija u kojoj će oni moći da se pokažu u najboljem svetlu“,  rekla je Irina Kagadejev Stanković.

Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.