Maskirani napadač ubio vlasnika menjačnice u Novom Pazaru ispred porodične kuće

Izvor: Blic, 05.Jun.2013, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maskirani napadač ubio vlasnika menjačnice u Novom Pazaru ispred porodične kuće

Vlasnik jedne od menjačnica u Novom Pazaru Enes A. ubijen je u utorak oko 21.00 sat ispred porodične kuće u Ulici Borski kej, rečeno je danas u policiji.

Isti izvor navodi da je Enes A. ubijen iz vatrenog oružja u klasičnoj "sačekuši".

Komšije ubijenog su, tražeći anonimnost, rekle za agenciju Beta da je maskirana osoba Enesa A. navela da izađe iz automobila, ispalila u njega nekoliko hitaca, a zatim pobegao sa lica mesta.

Policija se o ovom dogadjaju još nije zvanično oglasila.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Pazar: Sačekuša na kućnom pragu

Izvor: Večernje novosti, 05.Jun.2013

U NOVOPAZARSKOM naselju Lug, nedaleko od poznate Bor-džamije, na samom ulazu u kuću u kojoj je živeo, ubijen je Enes Ajdinović (45), vlasnik menjačnice „Merima“ u centru Novog Pazara. Ubica je imao fantomku na glavi i, kako tvrde rođaci i komšije, u Enesa je ispalio pet-šest metaka, a potom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.