MILOŠEVIĆ PONOVO GL. I ODGOVORNI UREDNIK TV BOR

Izvor: MC Bor, 13.Sep.2010, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠEVIĆ PONOVO GL. I ODGOVORNI UREDNIK TV BOR

Kako nezvanično saznajemo, Miloljub Milošević Mile, na nedavnoj sednici Upravnog odbora JP ŠRIF postavljen je za v.d. glavnog i odgvornog urednika Radio TV Bor. Milošević je i u vreme izborne kampanje „pozjamljen“ iz RTB-a da bi obavio istu ili sličnu dužnost i, nakon izbora i pobede  Ujdinjenih regiona Srbije na čelu sa G-17 i  „Pokretom >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << „Živim za Krajinu“, opet  se latio posla u Informativnoj službi  RTB-a Bor, odnosno lista „Kolektiv“. Milošević bi trebalo da stupi na novo radno mesto kad mu istekne odmor, u ponedeljak.
U ŠRIF-u , priča se naveliko, spremaju još neke važne promene o kojima je pre neki dan za novine govorio i v.d. direktora te informativne kuće Vladan Novović. Bivši direktor Milan Šerbula ostao je u firmi , najverovatnije kao pomoćnik Novoviću, mada se spominje da je još jedan kadar, iz redova novinara, pojačao poslovodstvo. Uveden je i video nadzor, a preduzete su još neke mere bezbednosti i kontrole uslaska i izlaska iz prostorija. Kao šlag na tortu, očekuje se i mera kadrovskog i profesionalnog jačanja kuće: čuje se da će, uz otpreminu, jedan broj starijih radnika otići, a na njihova mesta stići će, veruje se u ispomoć, provereni stručnjaci  iz Basena Bor. Taj broj bi mogao da glasi – 15.
U ŠRIF-u je na spisku 17 novinara od ukupno 50 zaposlenih

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.