Izvor: Blic, 30.Sep.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA I ĆERKA IZGORELE NA TERASI Svedoci horor požara u Novom Pazaru: Gorele su pred našim očima, a ništa nismo mogli da uradimo

Prema nezvaničnim informacijama u stravičnom požaru koji je u subotu ujutru izbio u zgradi Bor u centru Novog Pazara poginule su majka i jedna ćerka, dok je druga ćerka u bolnici u kritičnom stanju jer joj je gotovo celo telo u opekotinama.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GLEDALI SMO KAKO ŽIVE GORE, NIŠTA NISMO MOGLI: Svedoci stravične tragedije u Novom Pazaru otkrili mogući UZROK požara od koga će vas zaboleti duša!

Izvor: Kurir, 30.Sep.2018

Sumnja se da su stravičan požar u zgradi Bor u Novom Pazaru izazvale nastradale žene, kojima je zbog navodnog duga isključena struja, pa su se grejale na plin

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.