„Ljubavnik“ Zvezdara teatra oduševio Borane

Izvor: MC Bor, 23.Maj.2013, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ljubavnik“ Zvezdara teatra oduševio Borane

Bor, 23. maj
Tekst: M.P.
Foto: M.K. – S.P.
Prepuna dvorana Muzičke škole u Boru, publika koja je uživala tokom cele večeri, komentari i prepričavanja najzanimljivijih i najkomičnijih delova po završetku, suština je  sinoćne, briljantne predstave „Ljubavnik velikog stila“ Zvezdara teatra iz Beograda. Zapleti, neočekivani obrti i komične situacije kao u najboljim filmskim komedijama, praćeni izuzetnom glumom, potvrdili su status popularne i mnogo nagrađivane predstave. Fenomenalnu glumačku ekipu: Milorad Mandić Manda, Milan Kalinić, Katarina Žutić, Anastasija Mandić, Janoš Tot i Srđan Ivanović znalački je vodio reditelj Vladimir Lazić. Publika je dugo aplaudirala i pozdravljala glumce, a Manda je ponovo potvrdio status jednog od najomiljenih glumaca u Boru.
Borski Centar za kulturu ove godine bio je organizator više odličnih kulturnih dešavanja, a sinoćna predstava je kruna sezone.

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.