Leto je: STOL NA ISTOKU (dokumentarni film)

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Jul.2022, 16:00

Leto je: STOL NA ISTOKU (dokumentarni film)

Bor, 4. jul – Ovaj kratki, dokumentarni film o planini Stol na sredokraći Bora i Majdanpeka proizvele su dve borske medijske firme, RIS i Solaris medija u leto 2019. Autori su Branko Pešić i Brana Filipović, snimatelj Bajram Salijević, montažer Miloš Lazarević. Fim je nastao u saradnji sa PSD “Crni Vrh” i posvećen je 70 godišnjici borskog planinarskog društva. Ovo je prvo prikazivanje i podleže svim autorskim pravima.
Članak Leto je: STOL NA ISTOKU (dokumentarni film) se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Povezane vesti

Jezerce na Stolu

Izvor: TimockeVesti.net, 05.Jul.2022, 08:12

Nekada, početkom osamdesetih, planinari su, kako su znali i umeli, pokopali jezerce podno Stola, u blizini svog doma. U radovima se isticao Dušan Nikolić, aktivista iz Donje Bele Reke sa ekipom borskih omladinaca. Danas je to poveća voda i jedan od najprijatnijih kutaka na prelepoj, legendarnoj planini...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.