LUDI TIKET, nedelja, 162.626 dinara: Ovaj Borčanac kao da je rođen na Pirinejima

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, nedelja, 162.626 dinara: Ovaj Borčanac kao da je rođen na Pirinejima

Doktor za Špance i Portugalce

Ovaj sjajan tiket dolazi nam iz Borče. MOZZARTOV igrač fino je juče zaobišao neke utakmice FA kupa u kojima su se dogodila iznenađenja i uz pomoć Španaca i Portugalaca došao do jako lepog dobitka - 162.626 dinara!

Doduše, uplata je bila nešto jača (1.000 dinara), ali tako se to radi kada verujete u sebe i svoje odabrane favorite. Naš Borčanac nije na tiketu imao kvotu manju od 3,05, međutim, sve osim Osasune (najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koeficijent) došlo je dosta lagano. Na Sporting je odigrao duplu pobedu (3:0, 1:0), La Korunja je bila jedini čist kec na tiketu (1:0), dok je Majorka došla u hendikepu i to u prvim minutima drugog poluvremena.

Kao što rekosmo malo je bilo muke sa Osasunom i tipom X-1. Posle prvih 45 minuta u Pamploni nije bilo golova, da bi onda gosti u 60. minutu neplanirano poveli sa 1:0. Na sreću našeg igrača usledilo je ekspresno izjednačenje, a onda i preokret pogotkom u 74. minutu.

Velika je šteta što ovaj igrač nije član MOZZART KLUBA, jer da jeste, dobio bi specijalni BENEFIT DOBITAK PLUS koji podrazumeva sedam dana besplatnog klađenja u visini uplate na dobitnom tiketu.  
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.