Krizni štab pooštrio protivepidemijske mere

Izvor: Bor030.net, 05.Mar.2021, 18:49

Krizni štab pooštrio protivepidemijske mere

Edipemiolog i član Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva Republike Srbije od zarazne bolesti COVID-19 Predrag Kon saopštio je danas da je to telo odlučilo da se zatvore svi ugostiteljski objekti i radnje od 12 časova u subotu do šest sati u ponedeljak ujutru. Kon je na konferenciji za novinare nakon sednice Kriznog štaba naveo […] The post Krizni štab pooštrio protivepidemijske mere appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Vlada Srbije usvojila nove mere

Izvor: B92, 05.Mar.2021

Vlada Republike Srbije, na predlog Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti kovid 19, usvojila je nove mere za suzbijanje epidemije...Usvojene mere se odnose na predstojeći vikend, 6. i 7. mart...Učenici srednjih škola od ponedeljka 8. marta preći će na onlajn nastavu...Doneta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.