Krizni štab doneo nove obavezujuće mere u borbi protiv koronavirusa

Izvor: Bor030.net, 15.Jul.2020, 18:18

Krizni štab doneo nove obavezujuće mere u borbi protiv koronavirusa

Vlada Republike Srbije saopštila je da su na današnjoj sednici Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti COVID-19 donete najnovije odluke u vezi sa sprečavanjem širenja koronavirusa. Na teritoriji cele Republike Srbije, bez obzira na to da li je u određenoj opštini ili gradu proglašena vanredna situacija, zabranjena su okupljanja na javnim mestima […] The post Krizni štab doneo nove obavezujuće mere u borbi protiv koronavirusa appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Sve NOVE MERE VLADE na jednom mestu: Šta je obavezno, šta preporučeno, a šta zabranjeno i OD KADA

Izvor: Blic, 16.Jul.2020, 11:08

Na jučerašnjoj sednici Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva od zarazne bolesti Covid-19, donete su najnovije odluke u vezi sa sprečavanjem širenja korona virusa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.