Krizni štab: Dodatno pooštravanje antiepidemijskih mera za vikend

Izvor: Bor030.net, 12.Mar.2021, 14:46

Krizni štab: Dodatno pooštravanje antiepidemijskih mera za vikend

Član Kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva Republike Srbije od zarazne bolesti COVID-19 i pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković saopštio je danas da će za vikend na teritoriji Srbije sve biti zatvoreno, osim prehrambenih objekata, apoteka i benzinskih pumpi. Gojković je na konferenciji za novinare nakon sednice Kriznog štaba istakao da je epidemijska situacija […] The post Krizni štab: Dodatno pooštravanje antiepidemijskih mera za vikend appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krizni štab Srbije: Sve zatvoreno tokom vikenda, osim prodavnica prehrambene robe, apoteka i pumpi

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Mar.2021

Svi objekti osim prehrambenih, zdravstvenih ustanova, benzinskih pumpi za točenje goriva, kioska i dostave hrane biće zatvoreni, danas, 12. marta od 21 sat, a ta mera će važiti tokom subote i nedelje, 13. i 14. marta. To je mera je koju je za predstojeći vikend doneo Krizni štab Srbije za suzbijanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.