Još dve osobe iz Bora zaražene koronavirusom

Izvor: Bor030.net, 03.Apr.2020, 13:20

Još dve osobe iz Bora zaražene koronavirusom

Prisustvo koronavirusa potvrđeno je kod još dve osobe iz Bora, izjavio je na današnjoj konferenciji za medije gradonačelnik Aleksandar Milikić. On je kazao da novootkriveni slučajevi nisu povezani sa obolelima kod kojih je virus potvrđen u ponedeljak. “Zavod za javno zdravlje “Timok” je preduzeo sve mere kako bi zatvorio epidemiološke krugove i svi koji su […] The post Još dve osobe iz Bora zaražene koronavirusom appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Novi slučajevi u Boru i Kladovu, ukupno u Borskom okrugu kod devet osoba potvrđen korona virus

Izvor: Danas, 03.Apr.2020

Gradska uprava u Boru je pozivajući se na podatke Zavoda za javno zdravlje „Timok“ Zaječar, saopštila da su na teritoriji grada Bora registrovana još dve osobe pozitivne na novi virus korona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.