Kladovo videlo majstore petoparca na delu – AdmiralBet šampion!

Izvor: Piplmetar.rs, 07.Avg.2023, 15:30

Kladovo videlo majstore petoparca na delu – AdmiralBet šampion!

Karavan 3×3 fudbala vikenda koji je za nama spustio je sidra u Kladovo gde je sve popularniji sport bio predstavljen meštanima ovog grada u Borskom okrugu.
Ponovo je bilo za svakog po nešto.. Organizatori su se pobrinuli da svi koji su bili prisutni uživaju u sve bolje organizovanom i sve bolje posećenom događaju. Kategorije, kako smo već navikli, bile su od onih najmlađih, pa do onih najstarijih koji su do kasnih večernih sati u nedelju nastupali na Trgu kralja Petra u Kladovu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs <<
Pobednik je po prvi put bila ekipa AdmiralBet koja se sve bolje kotira kako vreme odmiče. Šampioni ovog turnira imali su teške rivale u četvrtfinalu i polufinalu te su sa 3:2 i 4:3 izbacivali ekipe Spartacus Studio i DACO 01 da bi u finalu sa uverljivih 5:0 prigrlili ček od 80.000 dinara. Reklo bi se: bonus na platu.

„Šestom stanicom 3×3 AdmiralBet tura mi kao organizatori zaista moramo da budemo zadovoljni jer je kiša bila po celoj zemlji, a jedino smo mi ovde bili bez padavina te smo tokom čitavog dana uspeli da održimo fenomenalan turnir. Videli smo fenomenalne mečeve u tri kategorije, a moramo istaći da je jedna ekipa stigla i iz Rumunije. Nastupali su sjajno i malo im je falilo da dođu do polufinala. Sve je prošlo fenomenalno što se tiče gledalaca i uprave grada i već nam za narednu godinu zakazuju novo viđanje tako da ćemo opet posetiti ovaj grad na Dunavu“, rekao nam je Nenad Tanasijević iz organizacije 3X3 Fudbal.
Naredna stanica je već 12. avgust, kada ovaj putujući fudbalski teren stiže u Kraljevo.
 Sve servisne informacije o samom sportu, renkingu i narednim destinacijama možete pogledati na sajtu football3x3.com i 3x3srbija.rs.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

ADMIRALBET 3X3 SERBIA TOUR JE NASTAVLJEN U KLADOVU:Kladovo je bilo domaćin 6. turnira najnovovije verzije fudbala! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Avg.2023, 09:40

U KLADOVU JE ODRŽAN 6. TURNIR U FUDBALU 3X3 AdmiralBet 3×3 Serbia Tour je nastavljen ovog vikenda u Kladovu.   Grad Kladovo je bio domaćin 6. po redu turnira u fudbalu 3×3, organizovanog u sklopu AdmiralBet 3×3 Serbia Toura-a. U uzbudljivom sportskom događaju kojim je na zanimljiv način predstavljen...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.