Izvor: Danas, 04.Apr.2024, 17:57

Kako je tekla potraga za Dankom Ilić?

Potraga za devojčicom koja je 26. marta nestala u blizini kuće u borskom naselju Banjsko polje, tragično je završena nakon deset dana, kada je predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio da je devojčica ubijena, a da su osumnjičeni uhapšeni i da su priznali izvršenje dela u celosti. Ovu informaciju je posle toga potvrdio i MUP.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

PAS ZIGI BIO NA TRAGU ZLOČINA Došao do puta gde je Danka ubijena, pa je stao i zalajao (FOTO)

Izvor: Blic, 04.Apr.2024

Potraga za nestalom Dankom Ilić završila se tragično, nakon što je danas saopštena vest da je devojčica ubijena. Za njom je deset dana tragao veliki broj policije, vatrogasaca, žandarmerije, a akciji se priključio i čuveni policijski pas Zigi, koji je inače penzionisan, ali je ipak doveden...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.