KRVAVA NOĆ: Tri mladića surovo izbodena nožem!

Izvor: Cafe.ba, 26.Avg.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRVAVA NOĆ: Tri mladića surovo izbodena nožem!

Dva mladića su oko 21.30 časova u Ulici Ranka Milića kod osnovne škole "Rade Drainac" u Borči izbodena oštrim oružjem, a treći je izboden oko 23.55 časova u Ulici Borska 38 u Rakovici

Dva mladića su oko 21.30 časova u Ulici Ranka Milića kod osnovne škole “Rade Drainac” u Borči izbodena oštrim oružjem, najverovatnije nožem, istakla je portparol Hitne pomoći.

- Mladić star 23 godine zadobio je ubodnu ranu lijeve butine, a drugi mladić star oko 20 >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << godina zadobio je povredu glave sa dvije-tri ubodne rane poglavine – rekla je Macura.

Obojica su prevezena na odjeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, istakla je portparol Hitne pomoći.

Mladić star oko 23 godine izboden je oko 23.55 časova u Ulici Borska 38 u Rakovici, rekla je Macura. On je zadobio povredu glave, rasekotine butine i šake, a prevezen je na odjeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, objasnila je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 102 intervencije od kojih 19 na javnim mjestima, precizirala je Macura.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

KRVAVA-NOC-Tri-mladica-surovo-izbodena-nozem

Izvor: medio.rs, 26.Avg.2014

Dva mladića su oko 21.30 časova u Ulici Ranka Milića kod osnovne škole "Rade Drainac" u Borči izbodena oštrim oružjem, a treći je izboden oko 23.55 časova u Ulici Borska 38 u Rakovici..Dva mladića su oko 21.30 časova u Ulici Ranka Milića kod osnovne škole “Rade Drainac” u Borči izbodena...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.