KREĆE ZAMENA VRELOVODNIH CEVI I OPREME U PODSTANICAMA U BORU

Izvor: TimockeVesti.net, 30.Mar.2024, 06:03

KREĆE ZAMENA VRELOVODNIH CEVI I OPREME U PODSTANICAMA U BORU

Bor, 30. mart – Vršilac dužnosti direktora JKP Тoplana Bor, Igor Janković, potpisao je u Ministarstvu rudarstva i energetike ugovor vredan 4,5 mil EUR za radove na zameni 9 kilometara vrelovodnih cevi. Ugovor je potpisan sa firmom Konvar DOO, a kredit je obezbedila KFW – nemačka razvojna banka, a radovi su planirani za 2024. i 2025. godinu.

– Ovo je samo jedan od koraka koje preduzima JKP Toplana u cilju unapređenja i modernizacije sistema daljinskog grejanja u Boru. Zamena starih i dotrajalih cevi novim, efikasnijim sistemom doprineće ne samo efikasnijem grejanju, već i smanjenju gubitaka energije – saopšteno je iz ove lokalne samouprave.
...

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.