KONSTITUISAN NOVI ODBOR SOCIJALISTA BORSKOG OKRUGA

Izvor: MC Bor, 24.Apr.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KONSTITUISAN NOVI ODBOR SOCIJALISTA BORSKOG OKRUGA

OKRUŽNI ODBOR SPS BORSKOG OKRUGA
Broj:               3/2011
Dana:              23.04.2011.
 
 
SAOPŠTENJE ZA MEDIJE – OKRUŽNI ODBOR SPS BORSKOG OKRUGA
Dana 21.04.2011. godine u prostorijama Okružnog odbora SPS Borskog okruga u Boru, održana je I sednica novoformiranog Okružnog odbora. Okružni odbor je formiran na osnovu odluke Izvršnog odbora Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije.
Za predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << odbora izabran je mr. Milan Uruković iz Negotina a za sekretara Dobrica Đurić iz Bora.
Na prvoj sednici verifikovani su mandati svih članova odbora, donešena odluka o izboru potpredsednika i napravljen dogovor oko održavanja izbornih konferencija u svim opštinama Borskog okruga a na osnovu odluke da se partijski izbori održe u periodu od 20. maja do 10. jula tekuće godine.
Naredna sednica Okružnog odbora održaće se sredinom maja u Negotinu.
Okružni odbor SPS
Borskog okruga
P r e d s e d n i k
Mr. Milan Uruković s.r.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.