KNJIGA ZA REZANU GRAĐU

Izvor: MC Bor, 06.Mar.2012, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KNJIGA ZA REZANU GRAĐU

Bor, 6. mart
Autor: B.F.
Rozmir Golubović, vlasnik Preduzeća “BG” za rezanu građu u knjaževačkom selu  Donje Zuniče, dobio je, za vrednu godišnju saradnju, neočekivani poklon od zemljaka i direktora borske firme Lak-žica, Velibora Đergovića –  drugo, dopunjeno izdanje knjige “Srbija u Velikom ratu, u 99 slika”.
-Lepo poslujemo i prijateljski sarađujemo, kad ima vremana družimo se, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << nisam oečkivao takav poklon, jer ja sam čovek sa planine. Dnevno radim i 15 sati, ne gledam ni TV, jer nije lako obzbediti velike količine kvalitetne topole, prevesti sa Stare planine, preraditi u građu i dovoesti do Bora. Za dobru knjigu, doduše, uvek mora da se nađe bar malo vremena. I zato,  kad god se ukaže prilika, volim da čitam.  S obzirom da je ovo štivo koje me zanima, neću propustiti da ne iščitam bar deo o Veliborovom dedi, Soluncu Živojinu-kaže Golubović.
Direktor Đergović objašnjava da je od nedavno odlučio da svakom poslovnom prijatelju, u znak pažnje, podari vrednu knjigu iz slavne istorije srpskog naroda.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.