KMF “Bor” – KMF “Put-inženjering” [NAJAVA]

Izvor: Bor030.net, 01.Dec.2018, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF “Bor” – KMF “Put-inženjering” [NAJAVA]

U okviru sedmog kola Treće futsal lige “Istok”, u nedelju u 21 čas, KMF “Bor” dočekaće na domaćem terenu niški KMF “Put-inženjering”. Upao je borski tim u seriju loših rezultata i nakon tri vezana poraza i sa šest osvojenih bodova nalazi se na devetom mestu na tabeli. U nešto boljem raspoloženju, nakon prošlonedeljnog trijumfa nad […] The post KMF “Bor” – KMF “Put-inženjering” [NAJAVA] appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

ŽKK “Zicer” u nedelju protiv pirotskog “Gimnazijalca” za bolji plasman

Izvor: Bor030.net, 01.Dec.2018

Košarkašice borskog “Zicera” u sedmom kolu Ženske regionalne lige Jug B, dočekaće u nedelju, 2. decembra ekipu ŽKK “Gimnazijalac” iz Pirota. U poslednjoj utakmici ove sezone, pred nastupajuću zimsku pauzu, Boranke će na svom terenu dočekati “Gimnazijalac” iz Pirota, koji im za svega...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.