KABLOVSKA TV KNJAŽEVAC OD 15. SEPTEMBRA

Izvor: MC Bor, 01.Sep.2011, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KABLOVSKA TV KNJAŽEVAC OD 15. SEPTEMBRA

Bor, Knjaževac, 1. septembar
Autor: S. Todorović
Popularnost i velika gledanost, koju je za nepune tri godine postojanja, stekao internet portal www.knjazevacinfo.com, kao svojevrsna internet televizija, bila je polazna osnova za D.O.O. ’’East Star Group’’, od koje se krenulo u otvaranje lokalne  televizije. Emitovanje će, u oba kablovska sistema koja postoje i funkcionišu u Knjaževcu,  >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << prema najavama, početi 15. septembra.
- U početku biće to 60 minuta programa, čiju će okosnicu činiti informativni sadržaji i aktuelne teme, vezane za život u Knjaževcu - od ekonomije i infrastrukture, preko politike, kulture, zabave i sporta. Biće to moderan medij, koji će usmeravati estetski i društveni kriterijumi – najavila je Ljiljana Pavlović, glavni i odgovorni urednik.
Kvalitetno, brzo i pravovremeno informisanje građana, podjednaka kritičnost prema svim društvenim strukturama, biće imperativ uređivačke politike Kablovskog kanala 'Knjaževacinfo', poručuju zaposleni u ovom mediju.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.