Jelena Nikpaljević najbolji strelac prve lige

Izvor: MC Bor, 08.Feb.2016, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Nikpaljević najbolji strelac prve lige

8.februar.Bor
Autor: S.Ranđelović

Košarkašica Bora Jelena Nikpaljević preuzela je vodeću poziciju na listi strelaca prve ženske lige Srbije. Ona je na utakmici u Vrbasu postigla 26 poena i prestigla do sada vodeću Aleksandru Račić koja je otišla u inostranstvo posle prvog dela prvenstva. Pre ovog meča Jeleni je nedostajao jedan poen za prvo mesto. Taj jedan poen postigla je u prvoj četvrtini iz slobodnog bacanja, a zatim je u drugoj četvrtini postigla i poene >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << koji su je promovisali u najefikasniju igračicu prve lige.
Budući da sada Jelena sa 354 poena ima prednost nad Marinom Mandić i Bojanom Stevanović  koja iznosi više od 50 poena, a da je do kraja ostalo 5 utakmica očekuje se da ova vredna i skromna devojka iz Bara i na kraju prvenstva zadrži poziciju broj 1 na listi najboljih strelaca.
Na video snimku možete videti poene kojima je Jelena prvo dostigla, a zatim i  prestigla dosadašnjeg prvog strelca lige.

 
Share
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.