Jedinstvu Kup Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 03.Nov.2012, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedinstvu Kup Srbije

PANČEVO -Strelci Jedinstva iz Stare Pazove, osvojili su titulu u finalu Kupa Srbije serijskom vazdušnom puškom, čiji je sjajan domaćin bila družina Pančevo, koja će iduće godine proslaviti 200 godina plodnog rada.


Jedinstvo je imalo odličnih 1.816 krugova, drugo mesto pripalo je strelicima Uljme sa 1.800 krugova, dok su treće mesto osvojili  domaćini, strelci Pančeva, prošlogodišnji pobednici ovog takmičenja, sa 1.771 krugova. Četvrto mesto pripalo je Mladosti iz Inđije sa 1.757 krugova a peto Metalcu FOD (Bor) sa 1.750 krugova.
U ekipama su gađali kadet i kadetkinja, junior i juniorka, senior i seniorka. Najuspešniji senior je Gabriel Dautović...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.