JOŠ JEDAN PRAVI LETNJI DAN U BORU, TEMPERATURA DO 33 STEPENA

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Jul.2023, 11:58

JOŠ JEDAN PRAVI LETNJI DAN U BORU, TEMPERATURA DO 33 STEPENA

Bor, 11. jul – Danas pretežno sunčano i toplo. Vetar slab do umeren, u Vojvodini i istočnoj Srbiji povremeno jak, severozapadni. Najniža temperatura od 13 do 22, a najviša od 32 do 35 stepeni.
U Boru tokom celog dana sunčano, sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 33 stepena. Vetar umeren, do 20 km/h.
Sutra još toplije, čak do 37 stepeni!
Trenutna temperatura vode na bazenima Ustanove sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ – >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Bor je 24,0°C.
Biometeorološka prognoza
Usled očekivane biometeorološke situacije oprez se preporučuje kardiovaskularnim bolesnicima. Meteoropatske reakcije mogu biti izražene u vidu promenljivog raspoloženja i glavobolje. U najtoplijem delu dana se svima savetuje izbegavanje dužeg boravka na otvorenom, kao i adekvatna zaštita od sunca. U saobraćaju je neophodna povećana pažnja.
Članak JOŠ JEDAN PRAVI LETNJI DAN U BORU, TEMPERATURA DO 33 STEPENA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.