Izvor: MC Bor, 24.Dec.2012, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JKP „Toplana“: Prekidu u isporuci toplotne energije za grejanje

Bor, 24. decembar
Danas u toku prepodneva , radnici toplifikacije započeli su sa radovima na zameni cirkulacione pumpe u toplotnoj podstanici, zbog čega je došlo do kraćeg prekida u isporuci toplotne energije na adresama 3.  oktobar brojevi 101 i 103.
Završetak radova i uspostavljanje redovne isporuke toplotne energije očekuje se do15 sati.
U toku večeri, u vremenu od 22 sata, radnici Toplifikacije započeće radove na ispiranju izmenjivača u toplotnoj podstanici koje se nalaze na adresi Filipa Filipovića br.5
Zbog navedenih radova, obustavu u isporuci toplotne energije imaće delovi ulica :
Filipa Filipovića 3,5,7,9 i 11 Njegoševa 2 i 8   kao i Pere Radovanovića br.1 Stabilizacija u isporuci toplotne energije očekuje se, oko 10 sati u toku prepodneva, narednog dana 25.12.2012., nakon završenih radova na poboljšanju kvaliteta usluge.
Zahvaljujemo se potrošačima sa navedenih adresa na strpljenju i razumevanju.
 

Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

JKP „Toplana“: Proboj na vrelovodu

Izvor: MC Bor, 25.Dec.2012, 12:57

Bor, 25. decembar. Zbog izvođenja radova na saniranju proboja na sekundarnom delu vrelovodne mreže na adresi  Svetozara Markovića br.25, u 11 sati, došlo je do prekida u isporuci toplotne energije za korisnike na sledećim adresama :. delovi ulica Koste Abraševića, Svetozara Markovića, Ljube...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.