Irena Živković: NEVEROVATNO, PRIJAVILI ME POLICIJI JER BRANIM KORISNIKE NARODNE KUHINJE!

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Dec.2022, 07:31

Irena Živković: NEVEROVATNO, PRIJAVILI ME POLICIJI JER BRANIM KORISNIKE NARODNE KUHINJE!

Saopštenje Gradskog odbora Stranke slobode i pravde objavljujemo u celini
Bor, 11. decembar – Protiv mene je u policijskoj upravi u Boru podignuta pisana prijava u kojoj se od policije traži da mi se zabrani prilaz Narodnoj kuhinji, kao i komunikacija sa korisnicima Narodne kuhinje.
Gospođi Suzani Paunović, koja mi je podnela ovu prijavu, želim da poručim javno da je ne poznajem i da me ona lično ne zanima ni na koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << način, pa ne vidim potrebu da mi se obraća preko policijske uprave.
Prijava obiluje uvredama na moj račun, počev od toga da huškam korisnike Narodne kuhinje da bacaju hranu, pa do toga da to radim da bi, citiram:“ladila usta“.
Naravno, neću reagovati na tu besmislenu prijavu niti na uvrede u njoj jer me gospođa Paunović stvarno ne zanima, ali se nameće pitanje: Da li će se sledeće tražiti da mi se zabrani pristup Sudu, inspekcijama, gradskoj Skupštini?
Ja od početka ne pozivam na odgovornost nikog pojedinačno već gradsku upravu i Centar za socijalni rad jer paštete koje korisnici Narodne kuhinje dobijaju subotom nemaju važeću deklaraciju, odnosno nemaju utisnut rok proizvodnje i trajanja, koju, primera radi, ima čak i hrana za pse.
Da li su psi bitniji od naših sugrađana koji su korisnici Narodne kuhinje?
Bez obzira na ovu prijavu i hajku na mene započetu još letos – kada sam prvi put pomenula ovu temu, ja ću i na dalje insistirati na inspekcijskom nadzoru. Inspekcija je obišla objekat i dala izjavu da je sve u redu, ali to se desilo radnog dana, a sporne paštete se dele subotom.
Meni su se, kao odborniku grada Bora, obratili moji sugrađani – korisnici Narodne kuhinje i rekli da sumnjaju u ispravnost tih pašteta jer su neki od njih imali stomačne probleme i ja ću naravno nastaviti da štitim i branim njihove interese.
Irena Živković, predsednik SSP Bor i gradski odbornik





Članak Irena Živković: NEVEROVATNO, PRIJAVILI ME POLICIJI JER BRANIM KORISNIKE NARODNE KUHINJE! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.