INSPEKTORI RADA ZAPOČELI NADZOR ZBOG SMRTI RADNIKA U BORSKOJ TOPIONICI

Izvor: TimockeVesti.net, 11.Apr.2023, 18:56

INSPEKTORI RADA ZAPOČELI NADZOR ZBOG SMRTI RADNIKA U BORSKOJ TOPIONICI

Bor, 11. april – Inspektori rada započeli su inspekcijski nadzor, povodom slučaja sa smrtnim ishodom koji se rano jutros u borskoj topionici.
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja saopštilo je da su inspektori rada hitno reagovali i u najkraćem roku započeli inspekcijski nadzor, povodom slučaja sa smrtnim ishodom koji se rano jutros dogodio u trećoj smeni u pogonu Topionice u kompaniji „Ziđin Koper“ u Boru.
Nakon okončanja inspekcijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << nadzora, Inspektorat za rad preduzeće mere iz svoje nadležnosti u odnosu na utvrđene činjenice.
Da podsetimo, noćas oko jedan sat posle ponoći, pod još nerazjašnjenim okolnostima, u Topionici i rafinaciji bakra poginuo je radnik I. S. (1982). Nesreća se dogodila na platou gde kamioni prevoze velike topioničke lonce, navela je u saopštenju kompanija „Ziđin Koper“.
Izvor: RTS






Članak INSPEKTORI RADA ZAPOČELI NADZOR ZBOG SMRTI RADNIKA U BORSKOJ TOPIONICI se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POKRENUT INSPEKCIJSKI NADZOR ZBOG TRAGEDIJE U BORU Kamion pregazio radnika u topionici, jedna osoba (32) uhapšena

Izvor: Blic, 11.Apr.2023

Inspektori rada pokrenuli su inspekcijski nadzor povodom tragedije koja se noćas dogodila u borskoj topionici kada je poginuo radnik I.S. (41).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.