I slika i reč: MONTIRANJE PLATFORME ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Avg.2023, 23:02

I slika i reč: MONTIRANJE PLATFORME ZA OSOBE SA INVALIDITETOM

Bor, 10. avgust – Ova slika pokazuje montiranje sprave koja će spuštati u bazen osobe sa invaliditetom. To je i povod da se Grupa građana Borci za Bor javno zahvali rukovodstvu i radnicima Sportskog centra u Boru na ovom humanom i izuzetno značajnom potezu.


– Ovo je i pravi primer kako se jedna društvena organizacija odnosi prema svojim građanima, prvenstveno onima sa posebnim potrebama. U ime ljudi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << invaliditetom još jedanput izražavamo zahvalnost verujući da će i ostala društvena i javna preduzeća krenuti istim putem i pokazati preko potrebnu solidarnosti i brigu – naglašavaju Borci za Bor, humanitarna organizacija koja je do sada pomogla ugroženim Boranima u mnogim prilikama.
Članak I slika i reč: MONTIRANJE PLATFORME ZA OSOBE SA INVALIDITETOM se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.