Humanitarna akcija moto kluba Srbi i Paba Stara Kajla: POMOĆ ZA DVE SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE IZ BORA

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Dec.2023, 06:07

Humanitarna akcija moto kluba Srbi i Paba Stara Kajla: POMOĆ ZA DVE SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE IZ BORA

Bor, 21. decembar – U duhu praznične solidarnosti, Moto klub Srbi i Pab Stara Kajla udružuju snage kako bi organizovali humanitarnu akciju i žurku, planiranu za nedelju, 24. decembar. Cilj ovog događaja je prikupljanje pomoći za dve socijalno ugrožene porodice iz Bora.
Akcija će zvanično početi u 12 sati, a posetioci će imati priliku uživati u raznovrsnim aktivnostima tokom celog dana. Pored toga, vrhunac događaja biće večernja žurka koja će početi u 21 sati, uz muziku >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << koja će biti puštana u režiji poznatog DJ-a Mamule.
Posetioci će moći da uživaju u toplom kuvanom vinu, slasnim kolačima, domaćim čvarcima i atmosferi punoj pozitivne energije. Posebno iznenađenje čeka najmlađe, jer će Deda Mraz i Baba Mrazica biti prisutni za zajedničko slikanje i deljenje radosti praznika.
Organizatori ovog događaja pozivaju sve sugrađane da se pridruže, podrže akciju i učine praznike svetlijim za dve porodice koje se suočavaju s teškoćama. „Dođite da se provedete, uživate u atmosferi ljubavi i radosti, ali pre svega, ostavite svoj dobrovoljni prilog kako bismo zajedno pružili podršku onima kojima je najpotrebnija“, poručuju entuzijastično organizatori.
Članak Humanitarna akcija moto kluba Srbi i Paba Stara Kajla: POMOĆ ZA DVE SOCIJALNO UGROŽENE PORODICE IZ BORA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.