HUMANITARNI TURNIR U ODBOJCI NA PESKU NA BORSKOM JEZERU

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Avg.2023, 10:57

HUMANITARNI TURNIR U ODBOJCI NA PESKU NA BORSKOM JEZERU

Bor, 4. avgust – Sutra (5. avgust) će se na terenima ispred kafe apartmana „Plaža“ na Borskom jezeru održati humanitarni turnir u odbojci na pesku, sa ciljem prikupljanja sredstava za lečenje male Irine Trojanovski iz Bora, koja boluje od jako retkog urođenog TAR sindroma.
Kako bi se obezbedila što veća podrška, kotizacija po ekipi iznosi pristupačnih 800 dinara, a takođe će biti postavljena i kutija za prikupljanje novčanih priloga. Svi prisutni će moći da daju svoj >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << doprinos, bez obzira na to da li učestvuju u takmičenju ili su samo posetioci, i na taj način pruže šansu maloj Irini za lečenje i olakšaju njeno svakodnevno suočavanje sa izazovima.
Za sve ekipe zainteresovane za učešće, prijave su moguće direktno u kafe i apartmanima „Plaža“ na Borskom jezeru. Takmičenje će zvanično početi u 12 sati, pa je važno da sve ekipe budu na vreme kako bi se pravilno organizovalo takmičenje.
Pozivamo sve ljubitelje sporta, odbojke na pesku, ili one koji su jednostavno spremni da pruže podršku maloj Irini da se pridruže ovom događaju. Ponesite dobru energiju, osmeh na licu i zajedno doprinesimo ovom važnom cilju. Vidimo se na Borskom jezeru u subotu u 12 sati!
Članak HUMANITARNI TURNIR U ODBOJCI NA PESKU NA BORSKOM JEZERU se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.