HAPŠENJE U BORU ZBOG DROGE

Izvor: TimockeVesti.net, 04.Jan.2024, 16:50

HAPŠENJE U BORU ZBOG DROGE

Bor, 4 januar – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru uhapsili su M. K. (1999) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlјanje u promet opojnih droga.
M. K. je, kako se sumnja, kada je ugledao policiju iz „juga“ u kome je bio suvozač bacio paketić sa amfetaminom, dok je u automobilu pronađeno još pet paketića sa 30,3 grama amfetamina.
– Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu – kaže se u saopštenju PU Bor.












Članak HAPŠENJE U BORU ZBOG DROGE se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor,   Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedan paketić amfetamina bacio kad je video policiju: U "jugu" pronađeno još pet!

Izvor: 24sedam.rs, 04.Jan.2024

M. K. (24) osumnjičen je za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet droge

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.