HAPŠENJE LEKARA U BORU: Izdavanjem recepata oštetili državu za 3 miliona dinara

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAPŠENJE LEKARA U BORU: Izdavanjem recepata oštetili državu za 3 miliona dinara

BOR - Srpska policija privela je dvojicu lekara borskog doma zdravlja i radnicu Apotekarske ustanove u Boru, zbog sumnje da su oštetili Republički fond za zdravstveno osiguranje i ostvarili korist od tri miliona dinara.

Privedeni lekari i apotekarka  D. M. (1985), D. B. B. (1985) i D. K. V. (1971) se terete da su od januara

ove godine sačinjavali recepte za lekove, koje su potom iskoristili za pribavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << protivpravne imovinske koristi.

Osumnjičenima je po nalogu višeg javnog tužioca u Zaječaru određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo zloupotreba položaja.

Oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

(EPK)
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAPSENJE LEKARA U BORU Izdavanjem recepata ostetili drzavu za 3 miliona dinara

Izvor: medio.rs, 26.Nov.2015

BOR - Srpska policija privela je dvojicu lekara borskog doma zdravlja i radnicu Apotekarske ustanove u Boru, zbog sumnje da su oštetili Republički fond za zdravstveno osiguranje i ostvarili korist od tri miliona dinara...Privedeni lekari i apotekarka  D. M. (1985), D. B. B. (1985) i D. K. V. (1971)...

Nastavak na medio.rs...

U petak petnaesta sednica Skupštine opštine Bor [DNEVNI RED]

Izvor: Bor030.net, 26.Nov.2015

Petnaesta sednica Skupštine opštine Bor zakazana je za sutra u 9 sati. Odbornicima biće predloženo 26 tačaka dnevnog reda...Između ostalog odbornici će razmatrati smeni direktora Doma zdravlja u Boru, kao i imenovanje dr Zlate Marković za vršioca dužnosti direktora ove zdravstvene ustanove...Biće...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.