Gradonačelnik Milikić uputio čestitku za Dan državnosti

Izvor: Bor030.net, 15.Feb.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradonačelnik Milikić uputio čestitku za Dan državnosti

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić uputio je svojim sugrađanima čestitku povodom Dana državnosti koji se obeležava na Sretenje, 15. februara. “Dan državnosti obeležavamo kao dan ustavnosti i slobodarske tradicije srpskog naroda. Na ovaj datum 1804. godine na narodnom zboru u Orašcu je počeo Prvi srpski ustanak, a 1835. godine u Kragujevcu je donet takozvani Sretenjski ustav […] The post Gradonačelnik Milikić uputio čestitku za Dan državnosti appeared first on Bor 030.
Pogledaj vesti o: Bor,   Kragujevac

Nastavak na Bor030.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Boru obeležen dan državnosti

Izvor: Bor030.net, 15.Feb.2019

Polaganjem cveća i venaca na Spomenik ratnicima palim za slobodu otadžbine od 1912. do 1918. godine u Boru je obeležen, 15. februar, Dan državnosti Republike Srbije. Vence su položili predstavnici gradske uprave na čelu sa gradonačelnikom Aleksandrom Milikićem, kao i članovi društvenih, političkih...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.