Izvor: MC Bor, 19.Jan.2019, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gradjanska protestna šetnja

Bor, Zaječar, 19.01.2019.
U Boru održana protestna šetnja pod sloganom #1od5miliona
Organizatori su pozivali Borane da se priključe protestu za “poštene izbore, pravnu državu, slobodne medije i institucije u službi naroda”. Na samom protestu se niko nije obratio prisutnima. Protesti sa istim zahtevima su do sada održani u više gradova Srbije. U Istočnoj Srbiji od prošle nedelje protestovali su gradjani u Knjaževcu a sinoć su i u susednom >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Zaječaru na ulice izašlo preko 1000 nezadovoljnih gradjana.
Organizatori ističu da je protest bio isključivo građanskog karaktera, sa političkim zahtevima, prisutne su bile zastave Srbije, grada Bora, kao i protestne parole. I ako su u koloni bili prisutni lideri Saveza za Srbiju, skup je protekao BEZ stranačkih obeležja.
#PočeloJe #1od5milona #Bor

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.