Izvor: B92, 01.Sep.2008, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glenkor zainteresovan za RTB Bor

Beograd -- Multinacionalna kompanija "Glenkor" zainteresovana je za učešće na tenderu za kupovinu RTB-a Bor, saznaje B92.

To je do sada najveća kompanija koja se interesuje za kupovinu Rudarsko-topioničarskog basena Bor, saznaje B92 u Ministarstvu ekonomije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Švajcarci zainteresovani za RTB Bor

Izvor: Mondo, 01.Sep.2008

Predstavnici švajcarske kompanije Glenkor zainteresovani su za strateško partnerstvo sa Rudarsko-topioničarskim basenom Bor. U Ministarstvu ekonomije Srbije agenciji Beta je potvrđeno da je Glenkor, koji spada u vodeće svetske kompanije koje se bave trgovinom metala i energenata, zainteresovan za...

Nastavak na Mondo...

Glenkor zainteresovan za privatizaciju RTB-a

Izvor: Kurir, 02.Sep.2008, 01:37

BEOGRAD-BOR, 1. septembra 2008. (Beta) - Predstavnici švajcarske kompanije Glenkor (Glencore) zainteresovani su za štrateško partnerstvo sa Rudarsko-topioničarskim basenom (RTB) Bor. U ministarstvu ekonomije Srbije agenciji Beta danas je potvrđeno da je Glenkor, koji spada u vodeće svetske kompanije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.