Glasno za omladinu – Bor: KLUPE, KAO DA SU OD ZLATA

Izvor: TimockeVesti.net, 17.Nov.2023, 06:09

Glasno za omladinu – Bor: KLUPE, KAO DA SU OD ZLATA

Bor, 17. novembar – Nakon nedavne dodele ugovora za izgradnju nove toplane, gradska vlast, suočava se s novim kritikama. Grupa građana „Glasno za omladinu“ iz Bora ističe da se, umesto rešavanja ključnih problema, gradska uprava upustila u sumnjive poteze.
Prema njihovim tvrdnjama, raspisaba je javna nabavka za 77 klupa, čija ukupna vrednost iznosi 8.3 miliona dinara, odnosno 108.225 dinara po klupi.
– Iako cena jedne klupe iznosi nešto manje od 1.000 evra, postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << se pitanje opravdanosti ove nabavke, s obzirom na postojeće neiskorišćene klupe na novom groblju i u Borskom Zoo vrtu. Gradu je potreban urbani mobilijar, ali to sigurno nisu klupe, jer ih već imamo na zalihama. Cena jedne klupe je astronomska, čak i ako odbijemo 30 odsto za Gospodina 30, ostaje 75.757 dinara po klupi – što je i dalje neopravdano skupo – ističu iz GG „Glasno za omladinu“.
Dodaju da ostaje da se vidi hoće li i ova javna nabavka završiti u rukama članova Srpske napredne stranke, kao što je bio slučaj s izgradnjom nove toplane. Uprkos tome, organizacija naglašava da je remont toplovoda, prema njihovom mišljenju, potrebniji od novih klupa.
Članak Glasno za omladinu – Bor: KLUPE, KAO DA SU OD ZLATA se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.