Fudbaleri Bora osvojili međunarodni turnir u Pakistanu

Izvor: TimockeVesti.net, 16.Nov.2012, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri Bora osvojili međunarodni turnir u Pakistanu

Fudbaleri Bora osvojili su međunarodni turnir „Premijerov kup – Pendžab 2012“ u pakistanskom gradu Lahoreu i nagradu od 5.000 američkih dolara, savladavši u finalu šampiona Jemena ekipu IBB Šab rezultatom 3:2
Borani su do pobede došli nakon velikog preokreta, golovima rezerviste Nikole Jovanovića u 78. i 82. minutu utakmice, koji je ujedno proglašen i najboljim igračem turnira.
Prethodno su borski belo-crni došli do vođstva još u prvom minutu utakmice golom Miloša >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << Pejića, ovosezonskog pojačanja iz zaječarskog Timoka, ali su Jemenci preokrenuli rezultat slobodnjakom Radvana u 28. i prelepim golom internacionalca iz Nigerije Džejmsa Tedija u 38. minutu.
Na turniru su pored ova dva finalista, učestvovale i pakistanske ekipe Punjab Grin i Punjab Vajt, drugoligaš iz Šri Lanke, Red Sun i šampion Mongolije Erčim.
 Borani su do finala stigli pobedama u grupi „A“ nad ekipom iz Šri Lanke 3:2 i u duelu sa ekipom Punjab Grin 2:1. Ekipa iz Bora na ovaj turnir došla je na poziv selektora reprezentacije Pakistana, Boranina Zaviše Milosavljevića.
Finale turnira u Lahoreu prenosila je nacionalna televizija iz Pakistana "Geo njuz", a prenos koji je išao i putem interneta, posmatrao se u većini domova u gradu bakra, koji je nakon više decenija ponovo bio u znaku fudbala. Centralna proslava osvajanja trofeja održaće se u nedelju od 13:30 na gradskom stadionu u Boru, kada će borski belo-crni dočekati u prvenstvenom meču zaječarske Kablove.

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.