Film Tilva roš na festivalu u Zagrebu

Izvor: Beta, 12.Okt.2010, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film Tilva roš na festivalu u Zagrebu

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Debitantski film režisera Nikole Ležaića "Tilva Roš" uvršten je u glavnu konkurenciju "Zagreb film festivala", gde će biti prikazan 21. i 22. oktobra, saopštio je u utorak distributer "Tak".

Kako je najavljeno, projekcijama u Zagrebu prisustvovaće veći deo ekipe Ležaićeve drame o medjusobnom odnosu troje mladih ljudi u bezperspektivnom rudarskom gradu Bor.

"Tilva Roš" je osvojila glavnu nagradu "Srce Sarajeva", a Marko Todorović je proglašen za najboljeg glumca Sarajevo film festivala krajem jula.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Film Tilva roš na festivalu u Zagrebu

Izvor: NaDlanu.com, 12.Okt.2010

BEOGRAD, 12. oktobra 2010. (Beta) - Debitantski film režisera Nikole Ležaića "Tilva Roš" uvršten je u glavnu konkurenciju "Zagreb film festivala", gde će biti prikazan 21. i 22. oktobra, saopštio je u utorak distributer "Tak". Kako je najavljeno, projekcijama u Zagrebu prisustvovaće veći deo...

Nastavak na NaDlanu.com...

Tilva Roš u Čileu i Zagrebu

Izvor: Popboks, 12.Okt.2010

Domaći film Tilva Roš, je 11. oktobra imao projekciju na međunarodnom festivalu u Varšavi, gde je uvršten u konkurenciju za najbolji debitantski film. Film reditelja Nikole Ležaića i produkcijske filmske kuće Kiselo Dete će biti prikazan na filmskom festivalu Valdivija, u Čileu 15. i 17. oktobra.

Nastavak na Popboks...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.