FUTSAL DERBI: Bor i Vintersport odmeravaju snage

Izvor: Bor030.net, 04.Dec.2015, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUTSAL DERBI: Bor i Vintersport odmeravaju snage

Borski klub malog fudbala će u subotu ugostiti niški Vintersport u utakmici sedmog kola Druge futsal lige Srbije.

U subotu, 5. decembra, u Sportskom centru u Boru odigraće se derbi utakmica Druge futsal lige Srbije, grupe “Istok”. Gradski klub malog fudbala “Bor” dočekuje ekipu KMF “Vintersport” iz Niša.

Ekipa Bora se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli, dok je Ekipa Vintersporta na trećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << mestu, a oba tima imaju po 10 osvojenih bodova u dosadašnjem delu takmičenja, tako da je ovaj meč proglašen za Derbi sedmog kola Druge fustal lige “Istok”.

Pozivaju se ljubitelji malog fudbala da, kao i na svim utakmicama do sada, dođu u što većem broju, kako bi smo pomogli navijanjem sa tribina našoj ekipi da i u ovom meču pobede.

Meč počinje u 19 časova.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Radnički na „vrućem“ terenu u Vršcu, Šumadija dočekuje poslednjeplasirani Bor

Izvor: KGsport.info, 05.Dec.2015, 15:04

. Danas su na programu sve utakmice 9. kola Prve lige Srbije za košarkašice. Kragujevački Radnički očekuje „vruće“ gostovanje u Vršcu, dok će Šumadija imati znatno lakši posao na domaćem parketu protiv ekipe Bora.. Nakon ubedljivog poraza u Kraljevu, košarkašice kragujevačke Šumadije...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.