FRUITLOGISTICA 2019. BERLIN

Izvor: MC Bor, 27.Nov.2018, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRUITLOGISTICA 2019. BERLIN

Bor, Berlin, 27.11.2018. AgroINFO

Pozivamo vas  na posetu najvećeg međunarodnog sajma  svežeg i sušenog voća i povrća, ekoloških proizvoda, tehnologije pakovanja, skladištenja, transporta i softvera.
FRUITLOGISTICA 2019, BERLIN
Sajam će se održati iduće godine od 6. do 8. Februara 2019 u Berlinu. Na više od 124.000 m2 izložbenog prostora predstaviće se oko 3.200 izlagača iz  više od 80 zemalja.  >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Sajam svake godine poseti više od 78.000 stručnih posetioca iz 135 zemalja.

Iskoristite priliku, da saznate sve o najnovijim  trendovima, cijenama, proverite ponudu, upoznate nove poslovne partnere  i  ostanete u kontaktu sa postojećim partnerima.
Segmenti sajma:
Sve vrste svežeg i sušenog voća i povrća Suho voće i jezgrasto  voće Ambalaža i označavanje Transport i logistički sistemi Skladištenje Sistemi gajenja / sazrevanja Tekst je nastao u okviru Projekta „AGROINFO“ sufinansiran iz budžeta grada Bora. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.



Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.