FONTANA ZAMENILA SNEG

Izvor: MC Bor, 16.Dec.2011, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FONTANA ZAMENILA SNEG

Bor, 16. decembar
Autor: M.C.
Novosagrađena fontana ispred Doma kulture, u centru grada, ponovo je, danas, nakon dve nedelje, puštena u rad. Prolaznici su s iznenađenjem gledali kako fontana opet „osvežava“ ovaj deo rudarske varoši, jer je u „pogonu“ kad joj vreme nije.
Čuli su se komentari da je to, iz nepoznatih razloga, naređeno iz vrha vladajuće političke stranke ( G-17), jer ko bi drugi, sudeći po dosadašnjoj praksi, imao smelosti da se zabavlja na ovakav način. Po drugoj verziji, fontana se sprema za novogodišnje praznike ukoliko ne bude snega kako bi koliko-toliko ukrasila ambijent i doprinela  veselijoj atmosferi.
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na MC Bor...






Povezane vesti

SOCIJALISTI PREDLAŽU DESET PUTA MANJE FIRMARINE

Izvor: MC Bor, 16.Dec.2011

Bor, 16. decembar. Autor: B.F.. SPS predlaže opštinskoj vlasti da za mala i srednja preduzeća smanji firmarine za deset puta kako bi se, u vreme ekonomske krize, pomoglo preduzetnicima. Po tom predlogu, u ekstra zoni taksa na firme stajala bi prosečno 1.800 do 15.000 dinara, što je najpovoljnije...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.