FK Rudar i dalje tone

Izvor: MC Bor, 11.Nov.2013, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Rudar i dalje tone

10.novembar.Bor
Autor: S.Ranđelović
Pomoravsko-timočka zona 13.kolo FK RUDAR – OFK Lugomir 0:2 (0:0)
Fudbaleri borskog Rudara doživeli su još jedan poraz na domaćem terenu, u utakmici koja je očigledno više značila gostujućoj ekipi, koja je pitanje pobednika rešila u drugom poluvremenu kada su Nikola Miletić (52.minut) i Todosijević (75.min.) iskoristili prilike koje su im se ukazale posle kontranapada. Rudar je u prvom delu imao nekoliko dobrih prilika,pogođena je i prečka, i da je neka od šansi iskorišćena tok utakmice bio bi sasvim drugačiji. Sama utakmica bila je vrlo fer i korektna.
Utakmicu su sudili : Mladen Veljković i Stefan Stevanović iz Soko Banje i Nenad Stanković izz Knjaževca. Delegat Dragan Poljaković iz  Stopanje. Opomenutti igrači : Ivanov (Rudar), Konovalov, Dobrosavljević i Milošević (Lugomir).
FK Rudar : Ivković, Genov, Kolar (Milosavljević), Velinović, Radosavljević, Đurić,  Aleksić (Pavlovski), Krstić, Stanković (Dragović), Ivanov, Pastronjević.FK Lugomir: Jovanović, Stojanović, Maksimović, Malinić, Đokić, Dobrosavljević (Trajković), Miletić.N, Miletić.I, Milošević, Todosijević (Stojanović.M),Konovalov (Živaljević).Trener: Dejan Jevremović.



Podeli/Sačuvaj

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rukometaši pružili jak otpor favoritu iz Kuršumlije

Izvor: MC Bor, 11.Nov.2013

11.novembar.Bor. Autor: S.Ranđelović. ORK BOR – RK PLANINKA PROLOM voda  28:34 (16:20). Ekipa ORK Bor-a pružila je dostojan otpor veoma jakoj ekipi Planinke iz Kuršumlije koja je u ovoj utakmici važila za apsolutnog favorita. Gosti su i na terenu opravdali tu ulogu i na kraju osvojili...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.