Ekipa Sportskog Centra Bor osvojila memorijalni turnir „Igrajmo za 16″

Izvor: MC Bor, 14.Mar.2015, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipa Sportskog Centra Bor osvojila memorijalni turnir „Igrajmo za 16″

14.mart.Bor
Tekst i foto: S.Ranđelović
Ekipa Sportskog centra Bor je osvojila tradicionalni memorijalni turnir „Igrajmo za 16″ i tako stekla pravo da brani Boje svog grada na završnom turniru u Beogradu sa još sedam pobedničkih ekipa u takmičenju gradova. Sportski centar je juče u finalu turnira golovima Marka Terzića savladao ekipu RTB Bor, rezultatom 2:0. Marko Terzić je ujedno proglašen i za najboljeg igrača turnira. >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor <<
U polufinalnim utakmicama viđena je velika i neizvesna borba. U oba meča pobednik je odlučen tek posle izvođenja penala, pošto je u regularnom toku rezultat bio nerešen.
POLUFINALE:
Sportski centar Bor – Policijska uprava Bor 0:0 – penalima 3:1
RTS – RTB Bor 1:1 (0:1) – penalima 2:3
U pauzi između polufinalnih i finalne utakmice odigrana je revijalna utakmicau kategoriji „cicibana“ između FK Šarbanovca i FK Rudara. Mali fudbaleri iz Šarbanovca savladali su svoje vršnjake iz Rudara sa 1:0 golom u samoj završnici utakmice.
U finalu : Sportski centar Bor – RTB Bor 2:0 (1:0) Strelac : Marko Terzić koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.
Ekipa Sportskog centra nastupala je u sastavu: Srđan Anđelković, Dejan Mašić, Marko Cokić, Davor Čaurević, Nino Stojanovski, Dalibor Stanojević (kapiten), Miloš Stanojević, Nikola Krstić i Marko Terzić.
Utakmice su sudili: Nikola Knežević i Nemanja Vučković

Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na MC Bor...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.