Do kraja godine minimum 100 mil. EUR, mi očekujemo svih 350

Izvor: B92, 21.Sep.2018, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Do kraja godine minimum 100 mil. EUR, mi očekujemo svih 350"

Beograd -- Ministar energetike Aleksandar Antić izjavio je da duboko veruje da je ugovor o strateškom partnerstvu za RTB Bor sa kineskim Ziđinom sjajan posao za Srbiju.

Antić je za Prvu TV kazao da je ugovor sa tom kompanijom o strateškom partnerstvu sa RTB Borom potpisan u Kini tokom posete državne delegacije Srbije toj zemlji i stakao da se do kraja godine očekuje uplata minimalno 100 miliona dolara.

"Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekujemo svih 350 miliona dolara. Oni do kraja godine preuzimaju upravljanje i kreću u investicioni program koji je izuzetno ambiciozan. Očekujemo da već 2019. donese neke pomake a u 2020. i 2021. multiplikovanje proizvodnje", naveo je Antić.

Takođe, minister je naveo da očekuje sigurnost za svih 5.000 radnih mesta.

"Duboko verujem da je to jedan sjajan posao za Srbiju", istakao je Antić.

O izgradnji industrijskog parka u Smederevu pogledajte u videu:

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.