Država sutra isplaćuje minimalac za više od milion zaposlenih

Izvor: Bor030.net, 06.Maj.2020, 13:51

Država sutra isplaćuje minimalac za više od milion zaposlenih

Ministar finansija Siniša Mali najavio je da će sutra biti uplaćeno oko 32 milijarde dinara za prvi minimalac za 1,055 miliona zaposlenih. On je na konferenciji za medije rekao da ima nekoliko lepih i važnih vesti za građane Srbije u vezi sa primenom programa ekonomskim mera za umanjivanje negativnih posledica po našu ekonomiju. “Želim da […] The post Država sutra isplaćuje minimalac za više od milion zaposlenih appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Država danas isplaćuje 32 milijarde dinara: Više od milion zaposlenih dobija pomoć

Izvor: B92, 07.Maj.2020, 09:42

Beograd -- Uprava za trezor počela je danas isplatu minimalnih zarada za zaposlene u privatnim firmama koje su se prijavile za pomoć, kaže ministar finansija Siniša Mali...On je rekao da će minimalac, koji iznosi nešto više od 30.000 dinara, dobiti 1.051.000 zaposlenih, a za tu namenu država...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.