Dragan Marković: TIMOČKA KRAJINA JE UZ ALEKSIĆA, JEREMIĆ JE PROŠLOST!

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Avg.2023, 19:22

Dragan Marković: TIMOČKA KRAJINA JE UZ ALEKSIĆA, JEREMIĆ JE PROŠLOST!

Bor, 8. avgust – Doskorašnji član Narodne stranke i odbornik u Skupštini Bora Dragan Marković izjavio je danas da će po četiri odbora i povereništva te stranke u Timočkoj krajini pristupiti Narodnom pokretu Srbije čije je formiranje najavio dosadašnji potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić.
Marković je agenciji Beta rekao da su iz Narodne stranke istupili odbori u Boru, Negotinu, Zaječaru i Knjaževcu kao i povereništva >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << u Majdanpeku, Kladovu, Boljevcu i Sokobanji.
„Od 126 odbora u Srbiji, leđa Vuku Jeremiću okrenulo je 107 odbora“, rekao je Marković.
Izvor: Danas
Članak Dragan Marković: TIMOČKA KRAJINA JE UZ ALEKSIĆA, JEREMIĆ JE PROŠLOST! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.