Dom zdravlja u Boru dobio najsavremeniji ultrazvučni aparat

Izvor: Bor030.net, 10.Feb.2021, 17:45

Dom zdravlja u Boru dobio najsavremeniji ultrazvučni aparat

Služba za zdravstvenu zaštitu žena Doma zdravlja u Boru dobila je najsavremeniji ultrazvučni aparat koji će se koristiti za pregled trudnica i beba. Aparat je nabavljen od sredstava iz programa švajcarske vlade “Reforma poreza na imovinu”, kојi sе sprоvоdi u sаrаdnji sа Мinistаrstvоm zа držаvnu uprаvu i lоkаlnu sаmоuprаvu, Мinistаrstvоm finаnsiја i Stаlnоm kоnfеrеnciјоm grаdоvа […] The post Dom zdravlja u Boru dobio najsavremeniji ultrazvučni aparat appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

Domu zdravlja u Boru ultrazvučni aparat najnovije generacije

Izvor: Danas, 10.Feb.2021

Time što se u konkurenciji 44 opštine našao među pet najboljih, a u okviru projekta "Reforma poreza na imovinu" Grad Bor je dobio donaciju Vlade Švajcasrke od 50 hiljada franaka.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.