Detalji nezgode u kojoj je povređen radnik kompanije „Inex plus“

Izvor: Bor030.net, 09.Sep.2021, 15:40

Detalji nezgode u kojoj je povređen radnik kompanije „Inex plus“

Radnik firme „Inex plus“ Radomir Milošević, koji je povređen u utorak rano izjutra u krugu kompanije Srbija Ziđin Koper, kada mu je veliki kamion za prevoz šljake prešao preko noge, izneo je navode za lokalne medije koji su suprotni prvobitno napisanim podacima. Milošević kao ključni podatak navodi to da je on stajao pored svog vozila […] The post Detalji nezgode u kojoj je povređen radnik kompanije „Inex plus“ appeared first on Bor 030.

Nastavak na Bor030.net...






Povezane vesti

"Dok sam se okrenuo točak mi je već zahvatio rame! Uspeo sam da se izmaknem da me NE BI SMRSKALA GRDOSIJA" Ispovest radnika kog je umalo ubio kamion za prevoz šljake (FOTO)

Izvor: Blic, 10.Sep.2021, 11:34

Radomir Milošević, radnik firme „Ineks plus“, koja obezbeđuje imovinu kompanije Serbia Zijin Copper, teško je povređen kada je na njega, u krugu topionice, naleteo kamion za prevoz šljake. Radomira je spasila njegova snalažljivost, jer je uspeo da se u poslednjoj sekundi pomeri u stranu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.