Deo Panteleja i Vinika skoro 12 sati bez struje, EDS uverava popravka u toku

Izvor: JužneVesti.com, 10.Avg.2023, 22:56

Deo Panteleja i Vinika skoro 12 sati bez struje, EDS uverava "popravka u toku"

Zašto su satima bez struje, pitaju stanovnici niškog naselja Pantelej i Vinik, a iz Elektrodistribucije Niš odgovoraju da je neko tokom iskopa u Borskoj ulici oštetio vodove oko 12:30 danas i da od tada "intenzivno rade na sanaciji oštećenih kablova", kako bi ljudi konačno dobili struju.

Da im je struja "nestala" još danas pre 13 sati javljaju Pantelejci, ali nisu imali informacije ni zašto ni kada će je dobiti. Reagovali su i stanovnici Vinika kojima je isključena u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << isto vreme i bez obaveštenja.

Novinarima su iz Ogranka niške Elektrodistribucije odgovorili zašto.

Danas oko 12,30 časova došlo je do prekida napajanja korisnika na području opštine Pantelej u Nišu – Borska ulica sa okolnim ulicama i deo naselja Vinik, zbog oštećenja 10 kV i 0,4 kV vodova od strane trećeg lica prilikom iskopa u Borskoj ulici - naveli su iz Elektrodistribucije.

Takođe uveravaju da su njihove ekipe odmah izašle na lice mesta i da "intenzivno rade na sanaciji oštećenih kablova, kako bi se snabdevanje korisnika normalizovalo u najkraćem mogućem roku".
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.