DRAGIŠA TRUJKIĆ: NIKO NAS BAŠ NIŠTA NE POŠTUJE

Izvor: MC Bor, 14.Jun.2011, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAGIŠA TRUJKIĆ: NIKO NAS BAŠ NIŠTA NE POŠTUJE

Bor, 14.jun
Deo govora na jučerašnjem protestu zaposlenih u javnom sektoru ispred opštinske zgrade nakon razgovora sa predsednikom opštine Bor

Autor: M.C.


U slučaju da izostanu dogovori i da do petka, do kraja ove nedelje, ne bude potpisan Sporazum sa sindikatima, mi ćemo sprečiti otvaranje novog kružnog toka, sprečićemo otvaranje spomenika Vajfertu. >> Pročitaj celu vest na sajtu MC Bor << Pošto bi na otvaranje spomenika trebalo da dođe i predsednik Republike, mi smo i njegov kabinet obavestili da tog dana nećemo dozvoliti da se svečano u saobraćaj pusti raskrsnica i novi kružni tok u centru grada. Svojim telima blokiraćemo taj deo puta, jer se prema nama baš ništa ne poštuje i to od elementarnih stvari na relaciji osnivač, poslodavac, sindikat.

Nastavak na MC Bor...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MC Bor. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MC Bor. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.