DRAGAN IVANOV, TRENER FK BOR 1919, GRADI ĆE SE “KUĆA FUDBALA”

Izvor: TimockeVesti.net, 09.Jul.2022, 08:34

DRAGAN IVANOV, TRENER FK BOR 1919, GRADI ĆE SE “KUĆA FUDBALA”

Bor, 9. jul – Upravni odbor FK Bor 1919. odlučio je da novi trener bude Dragan Ivanov, nekadašnja fudbalska legenda grada bakra i Srbije, kasnije i uspešen trener u više klubova.
On će uskoro obelodaniti i svoj stručni štab, a potom – kreće bitka za što bolji plasman u ligi Istok. Prema ambicijama novog rukovodstva Bora na čelu sa Draganom Janoševićem sve će se učiniti da se svake sezone dostigne rang više >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << kako bi se u dogledno vreme takmičilo sa najuspšenijim klubovima u zemlji.
Već ovih dana firma “MD” iz Bora predstaviće idejno rešenje rekonstrukcije klubskih prostorija sa neophodnom dogradnjom. Biće to, doznajemo, borska “Kuća fudbala”, jedna od najfunkcionalnijih i najlepših u Srbiji.
Kako je rečeno na poslednjoj sednici Upravnog odbora, ubrzo će se obaviti i prvi razgovori u kompaniji Zijin oko njihovog učešća u stvaranju novog kluba i tima, ali i podršci za ozdravljenje fudbalskog sporta u celom gradu.
Članak DRAGAN IVANOV, TRENER FK BOR 1919, GRADI ĆE SE “KUĆA FUDBALA” se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.